...

🎀-10% OFF ALL COLLCTIONS + VOUCHER ACCESORII 400 LEI 🎀

Eveniment Iris Bridal Salon – Open Days 26-28 January 2024

Eveniment deosebit la Salonul Rochii de Mireasă București – Iris Bridal Salon 26-28 ianuarie 2024

În perioada 26-28 ianuarie 2024, vă invităm să participați la un eveniment special organizat de Iris Bridal Salon, salon dedicat exclusiv rochiilor de mireasă.

Dacă sunteți o viitoare mireasă în căutarea rochiei perfecte, această expoziție va fi o oportunitate unică pentru a descoperi colecțiile noastre de excepție și a beneficia de oferte speciale.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când organizați nunta este găsirea rochiei de mireasă care să vă reprezinte și să vă pună în valoare. La Salonul Rochii de Mireasă București – Iris Bridal Salon, ne-am propus să vă oferim cea mai vastă selecție de rochii de mireasă din București. Indiferent de stilul pe care îl căutați, de la tradițional la modern sau extravagant, suntem convinși că veți găsi rochia perfectă pentru voi.

Prezența la acest eveniment special nu necesită programare prealabilă. Suntem aici pentru a vă întâmpina personal și a vă ghida în căutarea rochiei perfecte. Echipa noastră experimentată de consultanți de modă și designeri de rochii de mireasă va fi disponibilă pentru a vă oferi sfaturi personalizate și a vă ajuta să alegeți rochia care vă definește.

Pe lângă o gamă largă de rochii de mireasă, veți avea ocazia de a admira și a încerca diferite accesorii, cum ar fi voaluri, accesorii pentru păr, crinoline, cape, pentru a completa perfect ținuta. Vă vom pune la dispoziție și o echipă de croitori profesioniști, care vor ajusta rochia aleasă pentru a se potrivi perfect cu forma dumneavoastră și pentru a vă asigura un aspect impecabil în ziua nunții.

Cu tradiție în domeniul rochiilor de mireasă, Iris Bridal Salon se remarcă prin calitatea și rafinamentul pieselor pe care le oferim. Lucrăm cu atenție la detalii și folosim cele mai fine materiale, astfel încât fiecare rochie de mireasă să fie o adevărată operă de artă.

Pe durata acestui eveniment special, veți beneficia și de oferte speciale și reduceri pe care nu le puteți rata. Vrem să vă ajutăm să realizați visul de a purta cea mai frumoasă rochie în ziua nunții și ne-am asigurat că prețurile noastre sunt pe măsura bugetului fiecărei mirese.

Salonul Rochii de Mireasă București – Iris Bridal Salon este locul unde visurile devin realitate. Nu ratați ocazia de a participa la acest eveniment deosebit în perioada 26-28 ianuarie 2024 și de a vă descoperi rochia de mireasă perfectă. Veniți să ne vizitați și să experimentați emoția pe care o veți simți purtând rochia visurilor voastre!

Vă asteptăm cu drag în showroom-ul nostru !!!

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.